Lein's Winkeltips

Lein’s online shoptips!

Lein’s eigen leukste online shopadresjes in de stijl van Lein’s Bazar:

 1. Coline
 2. Wicked Dragon
 3. Guru Shop
 4. Akoustik
 5. FantaZia
 6. Toonzshop
 7. Bohemian Treasures
 8. Tantilly
 9. Limango
 10. Etsy
 11. Ebay Duitsland of Ebay UK

Dit zijn allemaal webwinkels waar ik of zelf kleding koop of voor Lein’s Bazar kocht en/of zakelijke contacten mee had. Ik heb ze dus als het ware voor je getest. Ze bestaan ook allemaal al meerdere jaren. Bij de 1e negen kun je met een gerust hart bestellen. Etsy en Ebay zijn platvormen waar heel veel aanbieders actief zijn. Hier zul je zelf goed alert moeten zijn of je met een betrouwbare aanbieder te maken hebt.

Hieronder per webwinkel een omschrijving en tips;

 1. Coline – De webwinkel van Coline verkoopt alleen artikelen van Coline zelf, maar dan wel nagenoeg het gehele assortiment. De kwaliteit is eigenlijk altijd goed. Ze verzenden vanuit Frankrijk. Twee maal per jaar nieuwe collectie en twee keer per jaar opruiming. De datums van de opruiming in Frankrijk zijn voor alle (web)winkels gelijk en eenvoudig op google op te zoeken.
 2. Wicked Dragon – De webwinkel van Wicked Dragon verkoopt hun gehele eigen lijn. Regelmatige prachtige nieuwe items. Lees wel altijd even goed hoe je de producten dient te wassen (product care), ze kunnen nogal afgeven. Ze verzenden vanuit Engeland.
 3. Guru Shop – Deze webwinkel is een waar Walhalla aan kleding, producten en meubels uit o.a India, Nepal, Thailand, Indonesië en Marokko. Bijna dagelijks zijn er wel weer nieuwe dingen te ontdekken. Omdat de producten uit zoveel verschillende landen en bij zoveel verschillende producenten vandaan komen, kan er naast prijsverschil ook verschil in kwaliteit tussen zitten. Ze verzenden vanuit Duitsland.
 4. Akoustik – Voor ik met Lein’s Bazar begon, was dit toch wel één van de adresjes waar ik zelf met regelmaat bestelde. Ze hebben een breed aanbod van verschillende merken en verkopen ook grote maten. Ze verzenden vanuit Frankrijk en hebben twee keer per jaar opruiming. De datums van de opruiming in Frankrijk zijn voor alle (web)winkels gelijk en eenvoudig op google op te zoeken.
 5. FantaZia – Een wat kleinere webwinkel. Het assortiment is slechts deels mijn smaak en veel artikelen blijven lang in de collectie. Van de hardlopers zijn vaak veel maten uitverkocht en het het duurt soms lang voordat die weer terug op voorraad zijn. Toch wil ik deze noemen, omdat ze echt wel dingen verkopen, zoals jumpsuits, die je nergens anders kunt vinden. Ze verzenden vanuit Frankrijk en hebben twee keer per jaar opruiming. De datums van de opruiming in Frankrijk zijn voor alle (web)winkels gelijk en eenvoudig op google op te zoeken.
 6. Toonzshop – Deze webwinkel vind ik echt zo’n feest voor het oog! Tip is wel om echt heel goed je maten na te meten aan de hand van hun maattabel en niet alleen af te gaan het feit dat ze vinden dat je 1 maat groter moet nemen dan de Franse maat. Veel eigen ontwerpen, welke al jaren in de collectie zitten. Ze verzenden vanuit Frankrijk en hebben twee keer per jaar opruiming. De datums van de opruiming in Frankrijk zijn voor alle (web)winkels gelijk en eenvoudig op google op te zoeken.
 7. Bohemian Treasures – Deze kleurrijke webwinkel is van de ontwerpster van de magische wenskaarten welke Lein’s Bazar verkocht en deze zijn natuurlijk ook in haar eigen webwinkel te vinden. Het is hier heerlijk snuffelen tussen de handgemaakte artikelen en de met liefde ingekochte artikelen. Iedere Bohemien gaat hier wel iets vinden wat ze echt moet hebben! Verzending vanuit Nederland en er is ook een winkel in Groesbeek.
 8. Tantilly – Een klein uniek Nederlands merk wat heerlijk kleurrijk is. Hoewel er steeds meer online komt in hun webwinkel, is deze bij lange na niet zo leuk als hun winkel in Deventer. Wat een snoepwinkel is dat! Deventer vind ik zo ik zo een reisje waard om te shoppen. Verzending vanuit Nederland.
 9. Limango – Deze outlet webwinkel maakt deel uit van de Otto group en heeft een eigen geheel Nederlandstalige webwinkel. Deze bestaat uit twee delen, de acties en de webwinkel. Hier zijn echt hele leuke koopjes te vinden in de stijl van Lein’s Bazar, maar je moet weten waar naar te zoeken en wanneer het juiste moment is om te kopen. Merken om op te zoeken in het webwinkelgedeelte en om naar uit te kijken bij de acties zijn o.a. Coline, Kéawa, Aller Simplement, Peace & Love, Namaste, Ipanima en 101 Idées. De prijzen schommelen echt per dag. Zowel naar beneden als omhoog. Zeker tegen het einde van het zomer- en het winterseizoen zijn er iedere dag wel extreme koopjes te vinden. Let wel goed op de levertermijn, deze verschilt per artikel en staat bij ieder artikel aangegeven. Dit kan variëren van een paar dagen tot soms een goede maand. Ze werken met een minimale bestelwaarde van 15 euro en je betaalt een bijdrage in de verzendkosten en retourneren betaal je ook voor.
 10. Etsy – Van prachtige handgemaakte items tot slim gefotografeerde artikelen van goedkope (web)winkels. Goed lezen, goed kijken, beetje googelen. Lees reviews. Waar vandaan wordt er verzonden? Wat zijn de verzendkosten en kun je invoerkosten verwachten? Blijft wat mij betreft het adres om online unieke producten te vinden.
 11. Ebay – Sla de Nederlandse site over en ga voor de Duitse of Engelse. Naar mijn ervaring is daar het aanbod in kleding en sieraden in de stijl van Lein’s Bazar daar veel groter. Net als bij Etsy, goed lezen, goed kijken, beetje googelen. Lees reviews. Waar vandaan wordt er verzonden? Wat zijn de verzendkosten en kun je invoerkosten verwachten?

Er zijn natuurlijk nog veel meer webwinkels in de stijl van Lein’s Bazar. In mijn blog shoptips in de stijl van Lein’s Bazar kun je alle mij bekende webwinkels vinden welke ik nog niet voor je heb uitgetest.

4 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *